Kyllä tämä Amerikka on IHANA paikka.

1. Meillä on ihana, tunnelmallinen 100-vuotias talo.

2. Lake Placid NY on ihana kaupunki.

3. Adinrondackin alueen maisemat ovat henkeäsalpaavan ihanat.

4. Täällä on ihania salaatinkastikkeita. Classic Ranch Dressingia voisi juoda suoraan pullosta. Monissa muissa hyvissä ei ole yhtään rasvaa.

5. Ihania, mehukkaita kokolihapihvejä voi ainakin hintansa puolesta paistella huoletta sekä lounaaksi ja päivälliseksi.

6. Cookiet ovat IHANIA. (Kolmas ruokakohta peräkkäin. Syönkö elääkseni vai elänkö syödäkseni?)

5. Asumme pitkästä aikaa ihanasti vuokralla. Jos jokin on pielessä, all you have to do is call the Vuokraemäntä ja asia hoituu (jonakin päivänä). Ihanan vaivatonta!

6. Autot.. ihania. Ja edullisia. Ja ISOJA. Pienet ovat kyllä vielä edullisempia. Seuraavasta lapsilisästä ostan Mustangin ikkariomaksi kauppakassikseni.

7. USAn ampumahiihtoliitto on ihanan varakas. Naisten päävalmentaja voi olla vain naisten päävalmentaja olematta samalla matkanjärjestäjä, suksihuoltaja, autokuski, varainhankkija, varastovastaava - niihin hommiin on palkattu muut kaverit. On hyvät mahdollisuudet siihen, että naisten päävalmentajalla jää aikaa myös elämälle. Tykkään.

8. On ihanaa kun televisiosta näkyy ehkä 40 kanavaa. ILMAN kaapelia. Kaapeliasentaja tulee viikon päästä, sitten kanavia näkyy noin sata. Ihanaa?

9. Ihanaa, kun jokainen vastaantulija tervehtii iloisesti ja joka toinen kysyy mitä kuuluu. Tunnen itseni megasosiaaliseksi vaikken tunne täältä vielä ketään (ja feisbuukissakin mulla on alle sata kaveria).

10. Ihanaa ystävät, Ihanaa, tämä on Ihanaa.