Olen ehkä mokannut. Munannut, feilannut.

Tajusin ennen jumppaa pukuhuoneessa, ettei minulla ole treenitrikoita mukana laisinkaan. Jalassa oli piukat farkut, stretchiä kylläkin, mutta ei ihan kuntopiiriin soveltuvat. Jumpan alkuun oli viisi minuuttia, ja tein päätöksen pyörähtää kotona hakemassa trikoot ja tulla sitten vähän myöhässä takaisin.

Ulko-ovella huikkasin respassa juoruilevalle Jasonille (jumppaohjaaja, paikan omistaja) että hakisin kotoa pöksyt ja tulisin takaisin mutta myöhässä. Ehdin jo singahtaa pihalle, kun Jason huusi perääni että hänellä olisi remppasortsit salilla, enkö kokeilisi niitä? Tein täyskäännöksen, sain viisi numeroa liian isot (mutta kiristysnauhalla ylhäällä pysyvät) maalitahraiset urheilushortsit haltuuni. Vaihdoin farkut niihin, ja vedin kuntopiirin onnistuneesti läpi - peiliin en tosin tohtinut paljoa katsella ettei olisi mennyt puuskutus väärään kurkkuun.

Päivän mittaan mainitsin episodista ohimennen parille ystävälleni. Ensimmäinen vallan riemastui, hakkasi käsiään yhteen ja hihkui minun olevan kertakaikkiaan uskomaton tapaus. Toinen luki jutun sähköpostistaan, ja ilmoitti tippuneensa tuolilta kun oli nauranut niin hysteerisesti. Varmisti vielä, että olen ihan tosissani enkä laskenut leikkiä.

Omasta mielestäni juttu oli korkeintaan semihauska, siis siksi että housut olivat liian isot ja näytin hassulta. Mitään muuta huvittavaa, uskomatonta tai huikeaa siinä ei mielestäni ollutkaan. Siksi kerroin jutun myös miehelleni, jolla on Pohjois-Amerikan kokemusta ja kulttuurintuntemusta muutama vuosi minua enemmän. Halusin hänen aukaisevan jutun huumorin minullekin. Mieheni pyöräytti aavistuksen järkyttyneenä silmiään, ja ilmoitti että jos hän joskus tarjoaisi jollekin naisvalmennettavalleen omia treenitrikoitaan lainaksi, hän saisi todennäköisesti potkut ja tuomittaisiin perverssiksi. Hän myös totesi, että Jason oli luultavasti tarjonnut sortsejaan lainaksi ihan läpällä.

Siis häh. Sanokaa nyt, että amerikkalaiset ovat kieroutuneita, en minä! Yritän kyllä ottaa tästä opikseni: maassa maan tavalla tai maasta ulos.. Mutta en luultavasti niin paljoa, ettenkö tiputtaisi tuolilta jotain ystävääni tulevaisuudessakin. Saatanpa vaikka mainita, että kävimme tänä iltana koko perheen voimin saunassa. Ilman rihman kiertämää!