Hello! Tänään kun heräsin olin iloinen koska olimme lähdössä Vermontiin. Olin sängyssä vielä ehkä puolitoista tuntia. Söin leivät, katsoin telkkaria, menin ulos, katsoin telkkaria, lähdettiin. Istutiin autossa ehkä kaksi tuntia ja 15 minuutia. Sitten me käytiin Mäkkärissä. Sitten me istuttiin autossa vähän aikaa. Hetken päästä me olimme lautalla. Sitten kesti ehkä 35 minuuttia ja olimme perillä Stowen kylässä, Stowehof Inn nimisessä hotellissa. Sitten mentiin allasosastolle olimme porealtaassa kun sinne tuli nainen ja mies. Mies oli puoli suomalainen ja nainen Usalainen. Mies osasi aika paljon suomea ja hänen lempi ruokansa on mustamakkara. Uimisen jälkeen lähdettiin syömään. Sitten tultiin tänne hotellihuoneeseen ja aloin kirjoittaa tätä. That was my day.


Yksi Vermontin ja New Yorkin osavaltioiden välillä olevista, Lake Champlainin ylittävistä silloista romahti ennätyksellisissä kevättulvissa. Siltaa rakennetaan kovaa vauhtia uudestaan, ja rakennustöiden aikana järvi ylitetään lautalla.

 

    Illallispaikaksi valittiin yksimielisesti "koiraravintola" Gracie's. Verhoissa on koirankuvia, matoissa on koirankuvia, seinillä on koirankuvia, pöydillä on koirakoristeita.. ja asiakkaat saavat tuoda mukanaan oikeita koiria! Jokaisen annoksen hinnasta lahjoitetaan osa löytökoirille.