Surullisia uutisia: ei meille tulekaan vauvaa tänä keväänä :(

Kaikki vauvat ovat rikki, eikä uusiin ole juuri nyt rahaa. Näin ilmoittaa koulupiirimme 9-luokkalaisten perheille jaetussa tiedotteessaan. Varainkeräys uutta vauvaa varten on tietysti käynnissä, mutta ehtiikö Isoveli uuden vauvan isäksi ennen kuin ysiluokka päättyy - enpä usko.

Tässä vauvajutussa on siis kyse high schoolin seksuaalivalistusprojektista, jossa jokaisen 9-luokkalaisen vastuulle annetaan viikoksi aitoa vauvaa simuloiva nukke.

http://www.realityworks.com/products/realcare-baby

Vauva vaatii hoivaa, ja jos se ei sitä saa, se parkuu. Saattaa se parkua vaikka sitä hoitaisikin hyvin, ja silloin sitä pitää vaan hoitaa enemmän. Se saattaa parkua mihin aikaan vuorokaudesta tahansa, ja sille pitää antaa huomiota säännöllisesti. Se tallentaa ympäristön lämpötilat, eli sitä ei voi nakata kiukuspäissään lumihankeen (no mutta mitäs jos sitä haluaisi nukuttaa Arvo Ylpön oppien mukaan ulkona vaunuissa??) eikä sitä parane jättää aurinkoisella säällä yksin autoon. Hoitotoimenpiteet, laiminlyönnit ym. tallentuvat muistikortille, joka luetaan kun oppilas palauttaa vauvan takaisin kouluun - ja sitten kurssista joko pääsee läpi tai ei pääse.

Olisin niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin halunnut meille vauvan!!! Ihan vaan nähdäkseni edes kerran elämässäni Isoveljen hoitamassa nukkea :D

12299.jpg

Ps. Muistan, kun pian tänne muuttomme jälkeen näimme erään nuorenmiehen kanniskelemassa vauvaa ympäriinsä. Hetken verran ehdin hämmästellä ilmiselvästi kovin nuoren iskän ikää, kunnes tajusin ettei vauva ole aito. Samaan aikaan sen huomasivat meidän pojat, jotka alkoivat esittää ihmetteleviä kysymyksiä. Sanoin, että ei saa nauraa - poika on varmaan vaan jotekin erilainen ja tykkää nukeista. Sittemmin selvisi, ettei hän ollut yhtään erilaisempi kuin muutkaan Lake Placidin 9-luokkalaiset :)