Olen aloittanut viimeisen kuukauden aikana lukemattomia postauksia. Näpytellyt, pyyhkinyt, kirjoittanut, deletoinut - ja sitten luovuttanut. Kun ei irtoa, ei irtoa. Onneksi ei ole pakko, mutta hirvittää se vähän kuitenkin. Että oliko tämä nyt tässä. 

Yleensä blogien loppumiselle on kai jokin syy. Elämäntilanne tai kiinnostuksen kohteet muuttuu, tai syy bloggaamiselle lakkaa olemasta. Tässä ei nyt ole kyse kummastakaan. Elämä rullaa tuttuja latujaan, aikaa olisi edelleen ja kaiketi jutunjuurtakin - niin monta kertaa olen jo monenkirjavista aiheista istahtanut turisemaan, ja pitkään istunutkin.

Syykin bloggaamiselle on yhä olemassa: me olemme täällä ja monet rakkaat ihmiset siellä. Kun ajatuksia ja kuulumisia ei voi vaihtaa kasvotuksen, blogipostaus silloin tällöin olisi ihan paikallaan. 

Vaan kun ei irtoa. Ja silloin pyrkii väkisinkin mieleen se varsinainen hirvityksen aihe. Että oliko tämä nyt tässä siksi etten enää yksinkertaisesti osaa. 

Ei kai tässä voi kuin odottaa ja ihmetellä. Ihmetellä, lähtevätköhän ne sormet vielä jonakin päivänä lentoon. Jos eivät, sitten tämä oli tässä eikä sille sitten mitään voi. Mutta odotellaan ja ihmetellään, eikös niin.

 

Ps. Kevätlomakin on täällä puimatta. Olen kyllä yrittänyt, mutta ei irronnut. Voisimme tässä odotellessa katsoa kuitenkin pari kevätlomakuvaa. Sellaisia, jotka eivät päässeet feisbuukkiin.

Pakollinen kuva lentokoneen ikkunasta. Miksi täällä muuten näkee niin paljon ympyrän mallisia peltoja? Sehän oli pakko googlata, nyt tiedän!

0420171535.jpg

Oliko liioittelua pakata mukaan kuusi paria kenkiä? No ei. Sain matkan aikana rikki kolme kenkäparia. Käveltiin katsokaas niin paljon, laukattiin yötä päivää resortin ulkopuolella seikkailemassa ja tutustumassa paikalliseen kulttuuriin. HAHHAH. Mun unelmissani, siis.

0420170904.jpg

Ei siis laukattu yhtään missään, mutta luettiin senkin edestä. Nämä kolme kirjaa ahmaisin ensimmäisen viikon aikana. Ihania, suosittelen niistä jokaista!

0419172021.jpg

Pikkuveli täytti reissussa 10 vuotta. Kävi kauhea mäihä, loma-asunnon keittiön laatikosta löytyi kakkukynttilöitä. Tai jotain.

0420170902.jpg