Esikoiset jäävät usein vähän varjoon kun nuorempia putkahtelee maailmaan. Niin meinaa vähän käydä tällekin blogille. Tuntuu, että bloggaan ja väännän nettisivuja harva se päivä, enkä sitten jaksa enää pusertaa tänne uutta luettavaa kuin harvakseltaan. Mutta yhtä rakas tämä vanhinkin silti on, ellei jopa vielä rakkaampi kuin muut. Tämä sentään on henkilökohtaisin, ja täällä on ylivoimaisesti eniten muistoja!

Tässä listaa tekemistäni ja aktiivisesti ylläpitämistäni muista sivustoista, syntymisjärjestyksessä:

http://www.northernlightsschool.org

http://lpesfriends.weebly.com
(tässä harrastuksessa aikaavievin osio on tehdä joka perjantaiksi uusi uutiskirje, löytyy News-välilehdeltä)

http://mvhsnowangels.weebly.com

http://adkfreezetourney.weebly.com

Tuo jalkapalloäitiys se vaan paisuu.. minusta on hyvää vauhtia tulossa kolmosten äiti! Marraskuussa Isoveljen iloksi ja hyödyksi kokoamani porukka oli vähän liian iso ja epätasainen. Jotta kaikki ehtivät pelin aikana kentälle, yksittäisille pelaajille liikeni hyvin rajoitetusti peliaikaa. Tämähän ei sitten palvellut ketään muita kuin vastustajia: pelimme oli rikkonaista jatkuvien vaihtojen takia, kukaan ei oikein kerennyt päästä vauhtiin. Pärjäsimme parhaiten niissä peleissä, jossa meillä oli puolet porukasta pois..! Lisäksi jotkut nuorimmista pelaajista kokivat U18-liigan vähän liian kovatasoiseksi. Jaoin siis porukan kahtia, nuorempiin ja vanhempiin. Mutta nuoremmille (U16) on tarjolla vain co-ed liiga, joka tarkoittaa sitä että joukkueessa on oltava tyttöjä. Piti siis löytää vielä lisää pelaajia, tällä kertaa mimmifutaajia. Vihdoin ja viimein se onnistui, vaikka se kesken kuuminta jääkiekko- ja koripallokautta vaikeaa olikin.

Nyt siipieni suojassa on siis U18 poikajoukkue ja U16 sekajoukkue. Jääkiekkokausi kuitenkin lähenee uhkaavasti loppuaan, ja sen myötä Keskivelikin vapautuu vihreämmille kentille. Lacrossekenttiähän ne ovat tähän asti keväisin olleet, mutta kun se futis olisi niin paljon kivempaa (ja futiksessa toisen lyömisestä saa rangaistuksen, toisin kuin lacrossessa.. toim. huom.) Että onko se sitten reilua, että äiti järjestää esikoiselle jotain mutta nuoremmalle ei? Maaliskuun alussa pidämme siis U12-joukkueen valintaillan :)