Amerikassa on kaikkea ja mitä vaan. Täällä on varmasti myös leivinpaperia, minä vain en ole onnistunut löytämään sitä vielä mistään. Toiveikkaana ostin kerran "vahattua paperia", jonka pakkauksessa oli lupaavasti cookien kuvia ja jonka sanottiin soveltuvan erinomaisesti myös mikroaaltouuniin. Cookiet tarttuivat uunissa kiinni kuin kärpäspaperiin. Ei ollut siis leivinpaperia, ei.

Tänään pysähdyin jälleen kerran kaupassa hyllylle, jossa oli kymmeniä erilaisia alumiinifolioita, tuorekelmuja (ja Waxed Paper, mutta sitä en halunnut vilkaistakaan). Baking Paper -nimistä pakkausta ei näkynyt taaskaan. Sen sijaan alumiinifolioiden joukossa oli Heavy Duty Non-Stick -tuotetta, jonka pakkauksessa luvattiin ruuan kerrassaan nousevan ilmaan. Hintaa on tuplasti enemmän kuin serlan leivinarkeilla ja tuotteen jättämä hiilijalanjälki on epäilemättä kokoluokkaa Big Foot, mutta hei, sehän toimii!


Ps. Olimme tänään vaihteeksi keilaamassa, paikalliset lapset kun saavat kesän ajan käydä keilahallilla ilmaiseksi arkisin klo 11-17. Pikkuveljestäkin on tullut tosi haka (ennätys tasan 100), eikä hän tarvitse enää apua edes pallon nostamisessa telineestä ja siirtämisessä radan alkuun. Pallon radalle pudottaminen nyt ei ole koskaan ongelma ollutkaan... Tänäänkin Pikkuveli pudotteli palloja ahkerasti, ja koko lähitienoo tärisi ennenkuulumattomasti - kuulemma Virginiassa asti! On se kova jätkä tuo Pikkuveli.