Blogirintamalla on ollut hiljaista, mutta on täällä kuulkaas sattunut ja tapahtunut viimeisen 2,5 viikon aikana yhtä ja toista, blogipostauksenkin arvoista. Tästä tulee nyt sitten pitkä tarina, kehotan varamaan pari tuntia tälle lukuelämykselle ;)

Vaan mistä alkaisin? Vaikka siitä, että meille tuli taas uusi jalkapallopalkinto, kun Isoveli palkittiin Varsity Awards Galassa tällaisella taululla:

1115141022-00.jpg

Valmentaja väläytteli ylistyspuheessaan jopa sellaista visiota, että jonain päivänä pojalla olisi taskussa jalkapallostipendi amerikkalaiseen collegeen. Voikohan missään yliopistossa opiskella lastaamaan ja purkamaan lentokoneita tai viittilöimään kentän pinnasta käsin niille parkkipaikkaa sellaisten patukoiden avulla? Toivottavasti. Ei sitä jalkapallostipendiä muuten tarvita, Isoveljellä on ollut tulevaisuudenkuviot selvänä jo vuosikausia ;)

No sitten oli ne mun synttärit joiden jännityksessä ehkä elitte FB:n kauttakin. Itse synttäripäivä oli kerrassaan täydellinen: meillä oli isoimman muruni kanssa kummallakin vapaapäivä, joka käytettiin toiveestani ihanaan vaellukseen, ihaniin päikkäreihin ja ihanaan savulohi-crepes-lounaaseen kaupugilla ennen kuin lapset kotiutuivat koulusta. Sitten mulle leivottiin minttusuklaa-valkosuklaa-juustokakku... slurps. Enhän minä tällaisen non-stop hekuman jälkeen tajunnut edes mitään kääreeseen pakattua lahjaa kaivata, mutta sellainen tuli kuin tulikin vielä päivän päätteeksi. Sain vanhan lentolaukkuni (Yves Rocherin ilmaislahja, ei "vintagea" kuten Baba Lybeckin tyttären Yves Rocher -aamutakki eräässä muotigaalassa aiemmin tänä syksynä :D) pakattuna täyteen vanhoja vaatteitani. Seuraavana aamuna lähdettäisiin reissuun!!

Päädyimme New Jerseyhin. Asia valkeni minulle vasta puolimatkassa, muutaman tunnin autossa köröttelyn jälkeen. Matkajärjestelyt olivat erinomaiset. Muru oli tilannut etelään ihanan, parinkymmenen asteen lämpöaallon, ja toi minut suoraan kotiin! Element-hotelliketjun Ikea-maailmaan, koivujen katveeseen - ja tietenkin suurimpaan ja kauneimpaan huoneeseen (huoneistoon..) mitä hotskasta löytyy =D 

1111141501-00.jpg

1111141506-02.jpg

1111141506-01.jpg

Ohjelmaan kuului koko perheen yhteinen treenituokio hotellin salilla, joka oli isoimpia ja monipuolisimpia mitä koskaan olen hotelleissa nähnyt. Koska oltiin keskellä viikkoa, muut hotellivieraat olivat bisnespaltsuissa ja sali oli vain meidän.. Pelasimme myös isossa, lämpimässä uima-altaassa vesilentismatsin Keskiveli&Äiti vs. Iskä&Isoveli&Pikkuveli. Nautimme hotellin "Manager's Specialista", eli ilmaisista  herkuista ja juomasta all you can eat -tyyliin. Illan päätteeksi kirsikkana kakussa oli vielä ihan nurkan takana pelattu NHL-peli Devils-Wild. Pääsimme hurraamaan kummallekin joukkueelle, sillä kummassakin pelasi suomalaisia ja hyvin pelasikin!

Mutta ei tässä kaikki. Seuraavan päivän kotimatkalla poikkesimme hakemassa vielä vähän lisää kodin tuntua Poughkeepsie-nimisessä kaupungissa, jossa myydään täkäläisittäin tuntematonta herkkua eli lempparijuomaani Rekorderlig-mansikkalimeä. Sitä lähti mukaan muutama laatikollinen: täydellinen perjantaisaunanautinto on taattu kuukausiksi eteenpäin.

reko.jpg

Eli tällaista täällä. Tuo ihana irtiotto arjesta tuli kyllä tarpeeseen, sillä rankkojakin hetkiä on viime viikkoina eletty. Isoveljen uuden futisoukkueen perustaminen ja manageroiminen on toki ollut melkoisen työlästä (sain yhtäkkiä 18 poikaa lisää :D), mutta myös kivaa. Sen sijaan yhtään kivaa ei ollut se, kun amerikanbestikseni C sairastui vakavasti. Muutama päivä meni vuoroin sairaalavuoteen äärellä kuoleman portteja kolkuttelevan ystävän parantumista rukoillen, vuoroin pyörittämässä arkea sekä omassa kodissa että C:n kodissa. Miksi jollekin muulle pitää aina tapahtua jotain pahaa, että oman elämän pikku murheet asettuvat oikeisiin mittasuhteisiin? Onneksi C alkaa nyt osoittaa toipumisen merkkejä, ja minä muistan taas, että elämäni on oikein täydellinen juuri tällaisena. Ihanan perheen ja ihanan ystävien kanssa, lääkärin määräyksestä terveenä ja vaikka sitten 10 kiloa entistä painavampanakin!