Heissan!

Kävimmepähän Cänadan puolella visiitillä, Ottawassa. Heti koulupäivämme jälkeen lähettiin uurella Honralla liikkeelle northiin päin. Siinä sitten istuttiin noin kolme tuntia (minä tietysti ihan taaimmaisella penkillä, kuuntelin musaa kuulokkeet korvilla). Mukana matkalla oli tietty myös meidän Mymmeli joka on täällä nyt melkein kuukauden kyläilemässä.

Näimme matkalla aivan USKOMATTOMMAN auringon laskun. Aurinko oli ihan punainen, mustia pilviä, kuin maalauksessa, oli auringon edessä pieninä paloina. Ja kylä muute kyrsii ku ei saatu kuvaa!!!

"Isoveli, autas vähän mua näitten tavaroitten kans" kuului komennus kun pysähdyimme houdelin pihaan. Hotelli oli miun miälestä hiano, ei mikään palatsi, ei miään motelli valtatien reunassa vaan siinä välillä. Oli kylpyammeet omissa huoneissa. Nettiyhteys. (That's for me) Seuraavana päivänä kävimme ostarilla, kaupungilla katsomassa vaaaaanhoja linnoja. (kuvia tossa alempana) Ja, muutenki oli tosi hauskaaa kun näimme 20-40 kerroksisia kerrostaloja. Joissakin "pilvenpiirtäjissä" oli pelkkää lasia kaikki seinät. Monta tuntia vierähti myös Canada Science Museumissa eli vähän kuin paikallisessa Heurekassa. Sit mulle ostettiin ostarilta Suoralippis ja huppari. I like it!

Täs yks vitsi:      
Tiesittekö, että hirvi on turvallinen?

 

Thank you for reading this!