En ole vieläkään uskaltanut luopua blogissa aiemmin mainitusta GoFatGo-dieetistä. Vedän edelleen maanantaista perjantaihin kaninruokaa, raejuustoa, kaurapuuroa, marjoja ja raejuustoa. Ai niin, ja sanoinko jo että raejuustoa?

Mutta lauantai on se päivä jolloin annan itselleni luvan valita lautaselle mitä vaan ikinä mieli tekee. Joku on joskus sanonut, että tällaiset vapaapäivät tekevät hyvää tiukkaa ruokavaliota noudattavien aineenvaihdunnalle. Se joku on varmaan samanlainen herkkup..se kuin allekirjoittanut cheekySitä paitsi raejuustoa on paljon mukavampi syödä kun tietää, että edessä häämöttää ansaittu vapaapäivä ruokanipotukselta.

Tänä lauantaina sitten satuimme ajamaan Isoveljen peliä varten Glens Fallsiin, jossa on ravintola nimeltä Golden Corral. Sen sloganiksi sopisi esimerkiksi "kaikkien ahmimishäiriöisten paratiisi". Onhan noita all you can eat -syöttölöitä toki Suomessakin, mutta Amerikassa kaikki vaan on suurempaa... Golden Corralissa on metrien mittaiset tiskit kutakin teemakeittiötä varten. Italialaista, meksikolaista, aasialaista, meren herkkuja, pihvejä kaikilla kypsyysasteilla... salaattibuffetkin on valtaisa, jälkkäribuffasta puhumattakaan. Näillä mentiin tänään:

1. annos "Megamix pahimpaan nälkään" (lasagnea, chicken parmesan, macaroni & cheese, chicken quesadilla, friteerattuja sipulirenkaita, maissipaistosta, marinoituja herkkusieniä)



2. annos: "Omatuntorehut"


3. annos "Kiinalaista ja pihvii" (seesamikanaa, mandariinipossua, nuudeleita, kevätkääryle, mediumpihvi ja valkosipuliperunoita)


4. annos: "Alkujälkiruoka" (suklaalähteessä dipattuja mansikoita, vaahtokarkkeja ja riisiherkkuja)


5. annos: "Loppujälkiruoka" (banaanivanukasta, pullavanukasta, brownie)


Olen todennäköisesti elänyt edellisen elämäni esihistoriallisena aikana, luultavasti pitkään ja menestyksekkäästi. Sen verran sujuvasti pystyn vetämään täysin epäinhimillisen määrän ravintoa, keräten lanteilleni varastoja seuraavaa nälänhätää varten. Ylläoleva määrä aiheutti kyllä mukavan kylläisyyden tunteen, varsinkin kun kotona tuli ennen lähtöä leivottua valkosuklaa-macadamia cookieita ja sitä taikinaa jotenkin katosi siinä leipoessa.. Mutta mitenkään erityisen ylensyöneessä tilassa en Golden Corralista lähtenyt (sellaisenkin olen kokenut laivojen buffettien jäljiltä, oluthanoilla saattaa olla jotain tekemistä asian kanssa?). Ihan mielelläni kuitenkin siirryn taas huomenissa raejuustolinjalle. Röyh.