Pitelen tässä juuri kädessäni muutaman kymmenen taalan parkkisakkoa, jonka  vuokranantajamme toimitti minulle hetki sitten. Paperin mukaan olen parkkeerannut vastoin sääntöjä Crown Pointissa 29.1.2012, ja Crown Pointin oikeusistuin on antanut tapaukselle viitenumeron 12010071. Numerot täsmäävät kaikilta osin järkyttävän kovaan ylinopeustuomioon, jota epäuskoisena tuijottelin viikko sitten.

En ymmärrä, enkä ehkä koskaan tule ymmärtämäänkään miten tämä yhteiskunta toimii. Sillä pääsee ilmeisesti aika pitkälle (esim. järvenrantataloon), että sattuu tuntemaan oikeanlaisia ihmisiä. Vuokraemäntämme veli, perheoikeuteen erikoistunut lakimies jota en ole ikinä edes tavannut, onnistui nimittäin hankkimaan komeat ja yksiselitteiset henkselit päälle niin ylinopeussakkoihini, niiden korotukseen kuin myös ajolupani väliaikaiseen mitätöintiin. Tämä kaikki kuitattiin PARKKISAKOLLA. Ritarini ei edes huoli mitään korvausta pelastamisestani, sen sijaan hän kainosti ehdotti josko tekisin lahjoituksen paikalliselle lasten ja nuoren mäkihyppyseuralle

Miettikää sitä, mutta älkää liian kauaa sillä eihän tässä ole järjen hiventäkään..... näin voi tapahtua vain kovin kummallisissa unissa - ja Amerikassa. Miten voikaan ihminen olla onnellinen.