Muistatteko tämän Kummeli-sketsin?

Tällä hetkellä samaistumme voimakkaasti kyseisen pätkän duunareihin. Saimme nimittäin kuulla, että kotimme tiluksilla on voimassa ankarat rakennussäännökset, ja Projekti Peräkärry sotii räikeästi maisemallisia määräyksiä vastaan. HÄH?!?!? Meidän kaunis, rakastettu ja hellästi hoivattu peräkärrymmekö?

No, kyllähän me se periaatteessa tiedettiin, ja siksi siitä tulikin Projekti Peräkärry eikä esimerksi Hanke Harkkoperustus. Pikkaisen vaan pistää nyppimään, että siirtomääräys paraatipaikalta pusikkoon (hyvästi järvinäköala....) annettiin vasta nyt eikä esimerkiksi niinä lukuisina kertoina, kun projektista on ollut puhetta maanomistajan kanssa. Maanomistaja jopa kävi katsomassa peräkärryä ja sen sijaintia siinä vaiheessa, kun se vasta odotteli seiniä ja kattoa ja olisi ollut vielä helposti siirrettävissä vaikka käsivoimin.

Tosi harmi, että kyläläiset joutuvat nyt kauhistelemaan hirvittävää maiseman raiskaajaamme vielä jonkin aikaa. Meillä ei ensinnäkään ole kärryn vetämiseen sopivaa koukkua (sen hankkiminen on lähes ylivoimaisen vaikeaa ja saattaa viedä ainakin ensi kesään ellei jopa sitä seuraavaan ), ja toiseksi rakennelma on juuri nyt niin hutera, että siirtäminen on vakava uhka ainakin itse projektille, ellei myös siirtäjien turvallisuudelle. Eli "Selvä!", siirretään siirretään, mutta sitten vasta kun ehditään, jaksetaan, pystytään ja viitsitään.