Nyt sitä ollaan sitten virallisesti ikänaissarjassa Päivä on sisältänyt paljon onnitteluja ihanilta ihmisiltä, mahtilahjan murultani (pehmeä American Eagle -paketti ) ja järkyttävän paljon herkkuja... Ensin kahdenkeskiset, kuuden maun donitsipäiväkahvit murun kanssa ja sitten illalla kokoperheen retki kuuden maun juustokakkutaivaaseen. En ihan ehtinyt ajoissa kaivaa kameraa esille kun aika monta palaa taivasta oli jo paremmissa suissa..

Isoveljen luokanvalvoja lähetti varsin mieluisan synttärikortin. Toki tietämättä, että saan sen juuri synttärikseni.. Vanhasta muistista pukkasi kylmää hikeä nähdessäni, että koululta tulee pojan huoltajille osoitettu kirje. Mutta eikö mitä: esikoiseni on kuulemma hivuttautunut syksyn mittaan mallioppilaiden kastiin sekä käytöksen että opintomenestyksen mittapuulla. Pieni ele opettajalta täyttää valmiiksi painettu "Great news from school" -postikortti, mutta iso juttu äidille, joka on kotoisin sieltä missä tuntuu kasvavan paljon enemmän risuja kuin ruusuja. Amerikkalaiset ovat ehkä pinnallisia ja yltiöpositiivisia, mutta mitä sitten? Eikö ole parempi tuottaa ympärilleen hyvää mieltä kuin velloa ainaisessa valituksen suossa ja vetää sinne kaikki muutkin?

Lupailemani blogivierailu on muuten kaikessa hiljaisuudessa tehty, ja loin Projekti Peräkärrylle nyt ihan oman sivun. Linkki löytyy tuosta oikealta palkin alimmaisena, mutta voitte klikata tästäkin.