Tältä näytti aamulla kun avasin verhot. Eikös näytäkin ihan ilmiselvältä snow daylta? Sellaiselta, joka saa koulujen ovet pysymään visusti kiinni?

Joo, ei munkaan mielestä. Mutta joku muu oli tänä aamuna toista mieltä. Klo 5.30 heräsimme puhelinsoittoon. Isoveljen koululta tullut automaattipuhelu ilmoitti, että koulun alkua siirretään vaikeiden sääolosuhteiden takia kahdella tunnilla eteenpäin. Klo 6.15 vastaava ilmoitus tuli Keskiveljen koulusta, ja klo 6.22 kuuntelin saman tarinan Pikkuveljen koulun nauhalta. Käänsin kylkeä ja hekumoin ajatuksella vaipua sikiuneen niin pitkäksi aikaa kun unta riittää.... PRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR. PRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR. Klo 6.50 Isoveljen koulu aloittaa rumban alusta. Koulu on peruttu kokonaan, on vuoden ensimmäinen snow day. Arvaan, ettei kulu kauakaan kun saan saman uutisen kahdesta muustakin tuutista. Oikeassa olen: auringonnousuun mennessä puhelimemme on soinut kuusi kertaa. VESISATEEN takia. 

Tämän blogin sivupalkista löytyvä "only in America" -osio on jäänyt aika tyhjäksi; hämmästelen jenkkien edesottamuksia päivä päivältä vähemmän (ennemminkin tuntuu tätä nykyä siltä, että suomalaiset ovat kummaa porukkaa  ). Mutta tänään en pitkästä aikaa taas tajunnut. Mikä näitä vaivaa.

Arvasittekos muuten, että olen ihan koukussa uusimpaan, paljon parjattuun Putoukseen? Yksi hahmoista tuntuu aivan erityisen kotoisalta. Go, Leena!