Säiden haltija on tainnut kuulla pitkin kesää jatkuneen napinani. Suomesta palattuamme olemme nimittäin saaneet nauttia keleistä, jollaisia ei siellä nähty koko kesänä. Ehkäpä saan sittenkin vuoden helleannokseni täyteen? 

Kesä siis jatkuu ja poikien lomakin vielä viikon, mutta arki kurkistelee jo elämässä vahvasti. Isoveli siirtyi junnufutiksesta high school -meininkiin, ja edustaa nyt koulunsa joukkuetta. Harjoituksia on nyt jatkunut viikon verran, ja ai että tykkään siitä valmentajasta! Siis SIITÄKIN valmentajasta. Tämä josta nyt viimeisimpänä olen alkanut tykätä, pisti kollilaumalle luun kurkkuun heti kättelyssä ja kaksituntiset treenit alkamaan klo 8 joka ikinen arkipäivä. Taitaa tyyppi tietää mistä teinipojat tykkää.. eli pädeillä ja podeilla roikkumisesta yöaikaan. Tiukka treeni aamuvarhain saa kuitenkin kummasti silmäluomet lompsumaan ihan ihmisten aikaan. Eihän siitä voi kuin tykätä yes
Arjen alkamiseen viittasi myös eilinen locker day, jossa jaettiin oppilaille lukujärjestykset ja henkilökohtaisten kaappien avauskoodit. Kaapit sai sitten täyttää koulutarvikkeilla.

Aktiivisena äiskänä kävin hoitamassa koulushoppailut jo viime viikolla. Kolmas kerta toden sanoo: minusta on tullut jo ihan konkari tarvikkeiden hankinnassa. Tiesin heti mitä olin hakemassa kun löysin koulun lähettämältä hankintalistalta "journal compositional notebook"in ja "8.5 X 11 spiral bound sketch book":in. Ekana vuonna muistan viettäneeni kauppojen koulutarvikehyllyillä kolmisen tuntia, nyt selvisin puolessa!

Tällä viikolla pyörähtivät käyntiin myös Keskiveljen ja Pikkuveljen futistreenit kahtena arki-iltana viikossa. Futiksen katsominen on ihan jees, mutta oikeastaan odotan enemmän lätkäkautta. Niitä kamoja kun ei kuulu pestä ja pestä ja pestä ja pestä..... wink