Nyt tytötyttää siihen malliin, että on selkeästi kauneusbloggauksen aika!

Muistanette joulukuisen reissumme Jay Peakiin. Siellähän oli siis tosi kivaa, mutta kivaa ei ollut kotiin palatessa todeta, että olin jättänyt meikkilaukkuni lomahuoneistomme kylppäriin.

Oikeastaan se ei ollut mikä tahansa pikku meikkipussukka, vaan täysimittainen kauneudenhoitosalkku. Se kätki sisälleen valikoiman pesunesteitä päästä varpaisiin, rasvapurnukoita eri kehonosille (kyllä sisareni, alan oppia!), hiusmuotoilutuotteita, suoristusraudan, hirveesti ponpuloita (kiitos legendaarisesta ilmauksesta, Suomen BB!), koko perheen hammashuoltovälineistön sekä myös sen meikkipussukan, täydellä arsenaalilla tietenkin. Ja sillä tiellä tämä kaikki yhä on, toistuvista yhteydenotoistani huolimatta :(

Uusia meikkilaukkuja saa kaupasta, varmaankin jopa sellaisia tilaihmeitä kuin tuo iso punainen kosmetiikkakapsäkkini. Ajan myötä olen jo ostanut kutakuinkin koko sisällön uutena. Mutta yksi asia tekee menetyksestä melkein kestämättömän, ja sitä ei edes rahalla saa korvattua. Meikkipussukan mukana meni puuterihuisku, jonka sosialisoin Mummini jäämistöstä. Laadukas, aitokarvainen huisku (tietenkin, Mummin tuntien). Mummi oli sitä itse käyttänyt, ja se tuoksui edelleen häneltä. Joka kerran kun sitä käytin, tuntui kuin Mummi olisi silitellyt poskiani. 

Nyt se kutittelee varmaan jonkun meksikolaisen laittoman mamun paksuja rokkoisia poskia. Ihan tunnen luissani ja ytimissäni, kuinka Mummiakin sellainen v-tuttaa.

Vaan mennyttä mikä mennyttä. Uudet kynteni sen sijaan eivät hevillä katoa. En ole koskaan ollut mikään kynsi-ihminen, mutta nyt olen tutustunut ystäväni kautta Jamberry Nailseihin (http://www.jamberrynails.net/) ja kun niitä ilmaiseksi sain kokeilla, pitihän tilaisuuteen tarttua. Tarttua nimenomaan.. Jamberry Nailsit ovat siis ikään kuin kynsiin liimattavia tarroja. Pituutta ne eivät (valitettavasti) kynsiin tuo, mutta vähän eloa ja iloa kumminkin. Bonuksena se, että liima pitää.. ja pitää... ja pitää.. Nämä "ystävänpäiväkynnet" laitoin kolmisen viikkoa sitten, eikä niitä ole vielä ollut syytä ottaa pois (sekin hoituisi näppärästi ihan kynsilakanpoistoaineella). Säännöllisesti käyn Jamberry sivuilla pohdiskelemassa, haluaisinko ehkä kokeilla jotain muutakin tyyliä. Toistaiseksi näpit ovat pysyneet erossa "Kassalle" namiskasta, mutta nähtäväksi jää miten tässä käy :D

SAM_0265.jpg