Työsähköpostini on auki käytännössä koko valveillaoloaikani.  Niinhän ei kuulemma kannattaisi olla, mutta koska olen toimistolla vain pari hassua tuntia päivässä, koen että reksin on hyvä olla edes jotenkin tavoitettavissa muulloinkin. 

Sitäpaitsi, kun töihin oleellisesti liittyy leikki-ikäiset ihmiset, työsähköpostit voivat joskus olla niin viihteellisiä ettei niitä lukiessaan tajua edes töitä tekevänsä. Kuten nyt vaikka tämä viesti jonka juuri sain eräältä opettajaltamme: 

Hi E,
Hannah D apparently had a bag of switch plate covers in her bag today and they got misplaced. Do you know anything about them? Her mother keeps emailing me about them tonight and seems concerned. I tried messaging Paula but haven’t heard back. 

Nythän täytyy alkajaisiksi sanoa, ettei minulla ole harmainta hajua mikä mahtaa olla switch plate cover. Jotain tärkeää/arvokasta/vaarallistahan se varmaan on, kun kerran äitikin on niin huolissaan. Googlasin. Tämä on switch plate cover:

f126447.jpg

3+vuotiaalla tyttölapsella on siis ollut säkillinen "valokatkaisijan suojuksia" (onko oikea termi?) mukanaan koulussa. Mielestäni se on aika hupaisaa. Astetta huvittavammaksi asian tekee se, että lapsen äiti on nyt siis niin huolissaan niiden katoamisesta, että viestittelee siitä oikein urakalla opettajalle iltansa ratoksi. 

Kaikenlaista...

Tämä sama nuori neiti hakeutuu kansliaan joka ikinen iltapäivä suunnilleen samalla kellonlyömällä ilmoittaakseen, ettei löydä unileluaan/sisätossujaan/hanskojaan/eväslaukkuaan... Joka ikinen iltapäivä kerron hänelle, ettei tämä kadoksissa oleva esine ole ilmaantunut kansliaan, ja Hannah-neidin täytyy nyt vaan katsoa tarkasti omasta lokerostaan ja sitten etsiä luokasta - ja ensisijaisesti kiitos raportoida tällaisista tilanteista luokassa oleville aikuisille eikä karata kansilaan tekemään katoamisilmoitusta. Odotan mielenkiinnolla, tuleeko hän huomenna sanomaan ettei löydä katkaisijasuojuksiaan :D

Toisessakin työssäni riittää hupia. Ammatilliset unelmani ovat käymässä toteen kun työhousut näyttävät tältä:

1212161732.jpg

Viime päiviin on mahtunut peräti kolme uutta asiakasta. Viikonloppuamme sulostuttivat siskokset Kieva ja Kaeleigh, tänään yritin saada energiaa purettua vuoden ikäisestä kumipallosta nimeltä Rockie. Ei hidastunut vauhti edes puolentoista tunnin umpihangessa poukkoilun jälkeen  - siis koiralta... mutta koitetaan huomenna uudestaan <3

1211161454.jpg1213161517b.jpg