HEIPPA KAIKILLE.        Täällä keskiveli kirjoittaa mitä vuorella on näkynyt. Jos ette tiiä mistä tämä kertoo lukekaa Whiteface osa 1. Siellä vuorella kun minun isoveljeni sanoi:     "Katsokaa kun minä hyppään veden yli". Hän kastoi ensin vasemman jalan sitten hän hyppäsi kokonaan veteen   ja räiski siellä kuin kala maalla. Ehkä alle puolen metrin putouksen vieressä. Minä taas kun laskimme ehkä kolmen metrin pituisesta kalliosta se oli niin sileä että sitä pysty laskea alas. Kallion lopussa oli ihaan ihaan pienen pieni vesi lätäkkö. Minä laskin siihen suoraa pyllylleen  ja housut kastuivat  . Siellä oli tosi hienoja putouksia ja kiipeilimme siellä 2,5 tuntia. Me löydettiin myös vedestä iso  sulka.  Me saatiin myöhemmin päivällä kuulla että se oli villikalkkunan sulka. En jaksa enää kirjoittaa hei hei.

 

Tämä on reitin alkupäätä, ja tästä ylös päin putoukset muuttuivat yhä suuremmiksi...

 

Pikkuveli haikailee jo pois "pahasta paikasta"...

 

Keskiveli tasapainoilee, Isoveli etsii jotain kivaa...

 

.. ja myös löytää sen: villikalkkunan sulka!

 

Reippaan retkeilijän poseeraus. Uskomatonta kyllä, Pikkuvelikin suoritti 1,5 tunnin yhtämittaisen nousun koko ajan omin jaloin!

 

Huipulla

 

Ja nopein tapa tulla huipulta alas?

 

Kohta kastuu Keskiveljen housut... Amerikassa päivän sana on"natural playgrounds", joita värkätään puistoon jos toiseenkin. Tässä on sellainen syntynyt ihan ilman ihmiskäsiä.

 

Retken korkeimmalla kohdalla nautittiin ansaittu välipala. Ja sitten olikin edessä pelkkää alamäkeä..