Keskiveli on tänään 11 vee!

Juhlien piti olla sellaiset, että ensin kutsutaan 23 kaveria jalkapalloilemaan koulun kentälle, ja sitten kuljetetaan kaverit meille kotiin syömään kakkua. Ihana ajatus, mutta meillä on tällä hetkellä vain yksi pieni 5 hengen auto. Ja kuuden hengen ruokapöytä. Ja aika tavallisen kokoinen talo. Tyrmäsin tylysti tämän idean, ja yritin ehdottaa joko puolet pienempää vierasmäärää tai homman ulkoistamista kokonaan niin, että porukkaa ei siirrettäisi mihinkään vaan kakku tarjoiltaisiin jalkapallokentällä. 

Kumpikaan ei missään tapauksessa käynyt, ja Keskiveli ilmoitti ettei halua sitten juhlia ollenkaan.

Viikon verran olin itsekin ehdottomasti sitä mieltä: juhlikoon prinsessa Keskiveli ihan omassa ylhäisessä yksinäisyydessään kun kerran on niin itsepäinen ja vaatelias ja nirso.

Mutta sitten silmiini osui sattumalta kuva jalkapallokakusta. Siitä riitti syötävää ainakin 20 hengelle. Koin voimakasta tarvetta päästä toteuttamaan tuo kakku. Ja siitä se ajatus sitten lähti.

Laitoin salaa kutsut 18 kaverille saapua klo 15.15 koulun kentälle (en millään muistanut kaikkia nimiä joita Keskiveljen laatimassa listassa oli; listassa, jonka hän suutuspäissään oli sittemmin polttanut takassa). Tein salaa jalkapallokakun. Sunnuntaina klo 14.40 aloin jutella, että kohta voitaisiin vaikka lähteä koko perheen voimin ulos potkiskelemaan palloa. Klo 14.10 istuimme autoon, jossa sidoin ällistyneen Keskiveljen silmille huivin. Onneksi hänelle ei tullut paha olo matkalla koululle.

Ja sitten niistä tuli sellaiset synttärit kuin MINÄ halusin, eikä Keskiveljelläkään tainnut lopulta olla valittamista :)

Joose11-normal.jpg

Yllätetty

 

Joose11_1-normal.jpg

Tytöt lääppii sankariaan :)