7 down, 39 to go!

Kapusin siis perjantaina seitsemännelle high peak -nyppylälleni. Kyseessä oli Algonquin Mtn, joka sijoittuu yli 4000-jalkaisten Adirondack-huippujen listalla sijalle 2. Korkeutta sillä on 5114 jalkaa, ja aikaa valloitukseen meni 3 tuntia 52 minuuttia - kiitos kultsini, joka piti tahdin varsin vauhdikkaana etenkin huomioon ottaen kolmen kuukauden löysäilyni..

Keli oli huisi: maan pinnalla oli asteita +27C ja aurinko porotti täydeltä terältään. Ylhäällä toki tuuli vilvoittavasti, ja etäällä horisontissa näkyi myös pilviverho joka nyt on saapunut yllemme ja laskenut lämpötilat kalenterin mukaisiin lukemiin. 

alconquin-normal.jpg

Huomenna on suunnitelmissa valloittaa jälleen uusi high peak ystäväni Claudyn kanssa. Sen ei pitäisi olla juttu eikä mikään, Phelps kun kohoaa vain 4161 jalkaan. Veikkaan kuitenkin, että aikaa saamme kulumaan reissuun ihan yhtä kauan..

Ps. Niille, jotka ovat jääneet kaipaamaan päivitystä reikäpään tilanteesta, kerrottakoon ettei mitään uutta kerrottavaa oikeastaan ole. Päähän on kuulemma EHKÄ osunut siinä vaiheessa, kun nuorimies kaiveli bussin penkkien alle joutunutta takkiaan. Kysymykseen siitä, miten takki sinne joutui, tuli vastaukseksi häkeltynyttä muminaa.. joten se siitä. Jotenkin siinä vain kävi niin.