Sadepäivä. Sadepäivän ratoksi mentiin elokuviin katsomaan Spy Kids 4D. Meidän kylän leffateatterissa ei ole 3D-mahdollisuutta, mutta siitä neljännestä dimensiosta eli tuoksuista päästiin kyllä nauttimaan. Kaikille katsojille jaettiin pahvinpalat, jossa oli kahdeksan numeroitua täplää. Kun valkokankaalle lävähti joku numero, piti hinkata ja haistaa kyseisellä numerolla varustettua täplää. Täplän tuoksu sitten oli sopivinaan elokuvan kohtaukseen. Paitsi että en ole ikinä livenä päässyt haistamaan yhtä hyväntuoksuisia pieruja tai oksennuksia

Sateesta huolimatta emme malttaneet pysyä pois eilen löytämältämme uimapaikalta, jolle saimme tänään nimenkin: The Flume. Tänään saimme olla siellä ihan keskenämme. Miksiköhän ihmiset lähtevät aina pulikoimaan silloin kun on aurinkoista ja lämmintä? Sateessa ja viileällä kelillä vesi tuntuu paljon lämpimämmältä! Tänään uskalsin itsekin hypätä kalliolta.

Nyt pojilla on menossa jo toinen elokuva tälle päivälle: Rio kotisohvalta käsin. Kaapelidigiboksistamme voi tilata elokuvia 48 tunnin vuokra-ajalla viiden taalan hintaan. Ruokakaupan eteisessä olevasta Redboxista (sellainen elokuva-automaatti) saisi leffoja puolet halvemmalla, mutta en jaksanut nyt lähteä ajelemaan mihinkään. Totuus on se, että kaapeliyhtiö tulee laskuttamaan tästä(kin) ilosta USAn ampumahiihtoliittoa eikä Isin työsuhde-etuihin ole erikseen kirjattu leffavuokrauksia, mutta tämä on vasta toinen leffa vuoden aikana jonka olemme boksiimme tilanneet. Isi oli sitä paitsi saanut taas niin hyvää palautetta urheilijoiltaan, että tämä voidaan lukea vaikka bonukseksi. Vaikkei Isi itse tästä bonuksesta ole nauttimassakaan.. Mutta jos me ei pysytä tyytyväisinä täällä kotona, me ei enää päästetä Isiä leireille ja sitten se ei voi olla hyvä valmentaja jolloin USAn ampumahiihtoliitolla ei voi olla hyviä urheilijoita. Joten kai me voidaan nyt katsoa Rio aika hyvällä omallatunnolla. Eikö?