Olen aika innoissani. Lake Placidin yli pyyhkäisi viikonvaihteessa suoranainen helleaalto (eilen melkein +15C!), joka pehmensi ladut ja kovine tuulineen myös pahemman kerran roskasi ne. Tästä en tietenkään ole järin innoissani (Lake Placid Loppetiin aikaa enää 12 päivää!), mutta olosuhteet pakottivat minut tänään latujen sijaan kuntopyörän ja crosstrainerin päälle - pitkästä aikaa siis salille. Ja siellä sitten innostuin!
Toista vuotta tekeillä ollut remppa on nimittäin vihdoin ottanut aimo askeleen eteenpäin. Uusi respa on paljastettu pressujen takaa, ja naisten pukkari toimii jo uusissa tiloissa. Saunakin on kohentunut, siellä näyttää olevan uusi kiuaskin: mikäs muu kuin Helo! Toivottavasti se ei ole mikään amerikanmarkkinoille suunniteltu malli, ja sen saa säädettyä kovemmalle kuin 60 celciusastetta.. Uusi sauna on miehille ja naisille yhteinen, sinne on siis kulku kummastakin pukuhuoneesta. Mielenkiintoista tulee olemaan se, miten tämä käytännössä ratkaistaan. Uimapukupakolla vai jollain tietyillä naisten-/miestenvuoroilla? Helokiukaasta huolimatta niin suomalaiseksi touhu tuskin menee, että siellä hulvattomasti kimppasaunottaisiin raudan vääntämisen jälkeen cheeky

Harmi, että "ennen"-kuvat jäivät ottamatta. Tässä kuitenkin "jälkeen"-kuvia jotka ehkä sanovat jotain niille teistä jotka olen treenaamaan kanssani raahannut (no, respan kuvat ovat oikeammin "vaiheessa"-kuvia.. keskeneräistä on siis vielä).

Ei mitään huipputrendikästä ja steriiliä, vaan adirondackmaisen kotoisaa edelleen. Ei kuitenkaan ollenkaan niin nuhjuista kuin ennen :)