PÖÖ!

Taisit säikähtää, kun näin yhtäkkiä rääkäisen pitkän, syvän hiljaisuuden päätteeksi.

Minut haastettiin FB:n ah niin suosittuun arkikuvahaasteeseen reilu kolme viikkoa sitten. Vaikka tykkäänkin levitellä ihanaa elämääni kaikkien kuolattavaksi, en ole pystynyt ottamaan haastetta vastaan. Meillä on viimeksi eletty normaalia arkea noin kuukausi sitten. Sen jälkeen elämä on ollut yhtä juhlaa. Herätyskellon sai unohtaa kahden viikon spring breakin ajaksi, meillä on vieraillut kaksi eri erää ihania Suomi-vieraita, olemme käyneet rantalomalla Dominikaanisessa, olen pelannut turnauksen verran jääkiekkoa Vermontissa maailman siisteimpien lätkämammojen ja -mummojen kanssa, ja olen reissannut Isoveljen kanssa futisturnauksen merkeissä. Jos olisin tänä aikana ottanut vastaan arkikuvahaasteen, antamani kuva olisi ollut (vielä normaaliakin) valheellisempi.

Suunnilleen samasta syystä en ole blogannut. Kiireeseen en ainakaan suostu vetoamaan: kuten olen aiemminkin todennut, aina löytyy aikaa siihen mitä todella haluaa (tai mitä on vaan pakko) tehdä. En ole blogannut, koska tämän blogin kuvauksessa luvataan välittää tunnelmia jenkkiARJESTA. Ja sen harmauteen palataan än yy tee nyt. Tervetuloa takaisin näihin aamukahvinäkymiin!

kuva-normal.jpg

Ps. Jos haluat tietää millainen oli rantalomamme, klikkaa itsesi viime vuoden matkakuvaukseen! Punta Cana vaihtui Puerto Plataan eikä venäläisiä, saati suomalaisia tänä vuonna näkynyt, mutta muutoin reissu oli kopio edellisestä. Paitsi että ai niin, olihan reissussa jotakin merkittävää eroa. Aurinkorasvaa oli nimittäin tällä kertaa matkassa riittävästi, joten sen takia ei tarvinnut poistua hotellin porteista. Sen sijaan kävin kerran tien toisella puolella nettikioskissa, ja kerran hieman kauempana eli naapurikorttelin lähikaupassa ostamassa pullollisen edullista hunajaa. Kukaan perheen miehistä ei halunnut tärvellä täydellistä lomakokemustaan osallistumalla näihin mielenkiintoisiin, paikalliskulttuurin tuntemusta syventäviin omatoimiretkiin. Eikä se tosiasia onnistunut minunkaan lomaani millään tavalla pilaamaan :)