Levoton sieluni on viime aikoina elänyt unelmaansa, kun kävin kuuden viikon sisällä hengailmassa niin Arabiemiraateissa, Floridassa kuin Meksikossakin. Varsinainen kosmopoliitti. Oikeasti rinnassani sykkii kuitenkin pikkukylän tytön sydän. Tämän viikon ehdoton kohokohtani oli se, että meidän kylään tuli vihdoin kunnon vaatekauppa.

Marshalls-ketju (samoin kuin saman omistajan TJ Maxx) on kuluvan sesongin merkkivaatteiden päätepysäkki ennen käyttöön pääsemistään. US Poloa, Calvin Kleinia, Jessica Simpsonia ynnä muuta myydään 50-70% alennuksella. Useimpia vaatekappaleita on tarjolla vain pari hajakokoista putiikkien jäämäkappaletta. Lake Placidin katukuvalle tyypillistä ovat mutaiset vaelluskengät, linttaan astutut lenkkarit, comfort fit -farkut, kulahtaneet hupparit ja viime vuosituhannella loistonsa nähneet ruutupaidat, mutta jostain syystä Marshallin ketjujohto näki ostajakunnassa potentiaalia. Eli minut?

Avajaiset  olivat klo 8am. Olin tietenkin järjestänyt aamun vapaaksi jotta pääsisin rynnimään sisään ensimmäisten joukossa. Saapuessani paikalle muutamaa minuuttia ovien aukeamisen jälkeen kaakattavasta akkalaumasta tyrkkivine kyynerpäineen ei tosin ollut enää tietoakaan. Tämän 3000 asukkaan kylän kaikki vaatefriikit hulahtivat näköjään helposti kerralla sisälle :D

0505161028.jpg

Vietin seuraavat kaksi tuntia kulkien vaaterekkien ja sovituskopin väliä. Kun kerrankin oli aikaa eikä edes mitään pakkomielteistä missiota löytää jotain tietynlaista rytkyä, sovittelin ihan huvin vuoksi vähän kaikenlaista. Huvitin itseäni naureskelemalla peilikuvalleni niin kukallisessa tätileningissä (enkä ihan tahallani riisunut jalassani olleita urheilusukkia) kuin glitterin peitossa olevassa juniors-osaston napapaidassa. Hauska yksityiskohta sovituskopeissa oli naulakot eri kategorian vaatteille. Suurin osa sovittamistani vaatekappaleista päätyi Tomorrow-osastolle, mutta pari sai myös Definitely-määritelmän.

0505160855.jpg0505160854.jpg

Kun vielä uusien kanta-asiakaskorttien arvonnassa onnisti ja voitin 10 taalan lahjakortin, loppulasku kassalla oli 26. Ei paha - uusi Marshalls-kantis on kesytetty!

0505160922.jpg0505160921.jpg

0506161635.jpg